• خانه
  • اخبار
  • حراجی های دنیا و ایران
  • تخفیفات فرهنگی
  • تخفیفات ورزشی
  • تخفیفات گردشگری
  • سایر تخفیف ها
  • مقالات
بدون نتیجه
نمایش همه نتایج
kahbarg
بدون نتیجه
نمایش همه نتایج
خانه سایر اخبار ویژه

مدیریت حلقه گمشده مناطق ویژه اقتصادی

کاه برگ توسط کاه برگ
10 آبان 1402
در سایر اخبار ویژه
0
0
اشتراک گذاری
1
بازدیدها
Share on FacebookShare on Twitter

عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی با تاکید بر اهمیت نقش آفرینی ایمیدرو گفت: ایمیدرو جزو سازمان‌های دولتی مهمی است که نقش بسیار مهمی در توسعه صنایع و معادن دارد.

خبرهای مرتبط

درخواست بررسی و شفاف سازی فعالیت آراد برندینگ

هیپ هاپ فقط موسیقی نیست، زبان یک نسل است.

دکتر مهدی افسری به سمت مشاور عالی سازمان متخصصین و مدیران ایران منصوب شد.

انتصاب مهدی افسری به عنوان مشاور اتاق اصناف ایران

به گزارش کاه برگ به نقل از پول نیوز، یوسف داودی به تشریح اهداف ایجاد ایمیدرو پرداخت و گفت: هدف از ایجاد ایمیدرو، رونق صنایع و معادن کشور است که تاکنون این مهم بخوبی صورت گرفته است.

وی با تاکید بر اینکه بهتر است سازمان ایمیدرو بیشتر از آنچه تاکنون صورت گرفته، تقویت بشود گفت: با تقویت ایمیدرو، وظایفی که بر عهده این مجموعه گذاشته شده، بیش از گذشته و با جدیت بیشتر اجرایی می‌شود.

نماینده سراب در مجلس شورای اسلامی در خصوص مناطق ویژه اقتصادی لامرد و پارسیان گفت: اینکه مناطق ویژه متولی داشته باشد، کار بسیار خوبی است، زیرا مناطق ویژه و مناطق آزاد بدلیل نداشتن ارتباط مستقیم، همواره با چالش رو به رو می‌شوند و هنگامی که مناطق ویژه تحت حمایت ایمیدرو هستند، مشکل رایزنی و ارتباط حل می‌شود.

وی با اعلام اینکه مناطق ویژه اقتصادی لامرد و پارسیان، زیر نظر مستقیم ایمیدرو هستند گفت: اگر امروز این مناطق رونق خوبی داشته و سرمایه گذاری‌های خوبی در آن‌ها صورت گرفته، ناشی از داشتن مسوول مستقیمی توانمند با نام ایمیدرو است.

داودی با اشاره به اینکه در چارت سازمانی، مدیریت ایمیدرو، معاون وزیر صمت است گفت: بدلیل جایگاه و قدرتی که معاون وزیر دارد، هر چالش یا مشکلی که برای مناطق ویژه به وجود بیاید، در قالب رایزنی مستقیم با وزیر صمت مطرح و چاره اندیشی می‌شود.

وی در پاسخ به اینکه چرا مناطق ویژه اقتصادی لامرد و پارسیان، سال‌ها ناکارآمد مانده بود و چند سالی است به شکوفایی رسیده گفت: مدیرانی که برای مناطق ویژه اقتصادی منصوب می‌شوند، باید انگیزه لازم را داشته باشند. بی شک اگر در گذشته مناطق ویژه اقتصادی لامرد یا پارسیان به شکوفایی نرسیده، باید در نحوه عملکرد مدیران جستجو کنیم.

وی با تاکید بر اینکه کشور از سومدیریت رنج می‌برد گفت: بکار گیری مدیران ناکارمد به واسطه تفکرات جناحی و رویکرد‌های سیاسی، یک واقعیت تلخ است که نشان می‌دهد مدیریت حلقه گمشده ظرفیت‌های بر زمین مانده است.

عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی با تاکید بر اینکه گذشته‌ها گذشته و باید به فکر حال و آینده باشیم گفت: یکی از بزرگترین مشکلات کشور، مقصر تراشی است که مدیران راس کار سعی می‌کنند گناه را متوجه مدیران گذشته کنند، اکنون مدیران مناطق ویژه اقتصادی باید با احساس مسوولیت بیشتری عمل کنند و کاری به عملکرد مدیران گذشته نداشته باشند تا شاهد شکوفایی مناطق ویژه اقتصادی باشیم.

وی در خصوص تنوع صنایع برای مناطق ویژه اقتصادی گفت: نباید تولید را محدود کنیم. مناطق ویژه اقتصادی ظرفیتی برای تولید در تمامی بخشهاست. به همین دلیل باید بتوانیم در مناطق ویژه اقتصادی تنوع تولید را شاهد باشیم.

داودی با تاکید بر اینکه نظر سرمایه گذار بسیار اهمیت دارد گفت: باید حق انتخاب را برای سرمایه گذار قایل باشیم. اگر سرمایه گذار تمایل دارد صنعت فولاد، آلومینیوم، پتروشیمی یا هر صنعت دیگری را احداث کند، زمینه همان فعالیت را در منطقه ویژه اقتصادی فراهم کنیم.

وی با اشاره به اینکه گاهی شرایط زیست محیطی اجازه فعالیت یک صنعت خاص در یک منطقه را نمی‌دهد گفت: صنایع آب بر باید در کنار دریا‌ها باشد، بنابر این اگر سرمایه گذاری اصرار دارد فولاد سازی را در کویر ایجاد کند، باید با آن مخالفت شود یا اگر سرمایه گذاری اصرار دارد پتروشیمی در مناطق شمالی کشور ایجاد شود، باید مخالفت شود که اکنون نمونه‌های بسیاری را شاهد هستیم.

نماینده سراب با اشاره به اینکه اکنون مناطق ویژه اقتصادی لامرد و پارسیان در جنوب کشور بخوبی عمل می‌کند گفت: به نظر می‌رسد ایمیدرو با مدیران لامرد و پارسیان هماهنگ هستند و درک درستی از تولید و شکوفایی وجود دارد که تحولات خوبی در این مناطق رخ داده است.

وی بر حمایت بیشتر از ایمیدرو تاکید کرد و گفت: برای آنکه ایمیدرو بتواند نقش خودش رو بهتر از گذشته ایفا کند، باید بیش از این‌ها مورد حمایت قرار گیرد.

داودی با اشاره به اهمیت وجود زیرساخت‌ها گفت: زیرساخت‌ها بیشترین هزینه را به مناطق ویژه اقتصادی تحمیل می‌کند که البته بسیار هم اهمیت دارد. اگر زیرساخت‌ها فراهم نباشد، سرمایه گذار رغبتی برای سرمایه گذاری نشان نمی‌دهد، به همین دلیل باید حمایت‌های بیشتری از ایمیدرو صورت پذیرد و اعتبارات لازم در اختیار مناطق ویژه اقتصادی قرار گیرد.

برچسب: ایمیدروکمیسیون صنایعکورش شرفشاهیمنطقه ویژه اقتصادی پارسیانمنطقه ویژه اقتصادی لامرد
پست بعدی

منطقه آزاد ماکو در آستانه تبدیل شدن به شهر الکترونیک

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سیزده − یازده =

خبرهای محبوب

فرهنگی

تاثیر تغییرات اقلیمی بر تنوع زیستی

توسط کاه برگ
20 خرداد 1404
0

چکیده تغییرات اقلیمی تأثیرات گسترده‌ای بر تنوع زیستی دارند و بسیاری از گونه‌های گیاهی و جانوری را با چالش‌های بقا...

جزئیات بیشتر

تاثیر تغییرات اقلیمی بر تنوع زیستی

بررسی روان شناختی انگیزه های موفقیت

دل نوشته ای درباره صدای باد

دل نوشته ای درباره زیبایی طبیعت

درخواست بررسی و شفاف سازی فعالیت آراد برندینگ

دوستان نامرد و دوستی های بی اساس که در آن در رفاقت خیانت می شود

بیشتر بخوانید

اخبار مهم

بررسی بزرگترین مرکز حراج دنیا و مزایده های جهان

توسط کاه برگ
10 آبان 1402
0

مهندس رسول علیپور به عنوان سفیر فناوری اطلاعات موسسه بین المللی سفیران صلح منصوب شد.

توسط کاه برگ
10 آبان 1402
0

استخر هتل المپیک تهران آقایان

توسط کاه برگ
10 آبان 1402
0

kahbarg

خبرهای محبوب

ایمان به خدا راز پیروزی مجاهدین در غزه است.

بلیغات موثر در روسیه بروشورهای معرفی محصول است

خبرهای اخیر

تخفیف ثبت نام کلاسهای ورزشی تابستان ۱۴۰۲ ویژه فرزندان همکاران دانشگاهی

تعطیلی سالن‌ها و فعالیت‌های ورزشی و آموزشی

 طراحی و اجرا توسط: آریان وب

بدون نتیجه
نمایش همه نتایج
  • خانه
  • اخبار
  • حراجی های دنیا و ایران
  • تخفیفات فرهنگی
  • تخفیفات ورزشی
  • تخفیفات گردشگری
  • سایر تخفیف ها
  • مقالات

طراحی و اجرا توسط: آریان وب